Problemi sa prostatom

TERAPIJA

Čajna mješavina PRO MEN, moj je čaj za prostatu. Na litru vode idu dvije žlice čaja i dnevno se pije litra čaja svaki dan. Prostata je žlijezda veličine i oblika kestena, pa kako mislim da nam priroda i time nešto poručuje, preporučam čaj zasladiti kestenovim medom (ili livadnim koji u sebi nosi bogatstvo ljekovitih tvari i minerala iz ljekovitih livadnih biljčica). Uz čaj se pije za početak i 50 kapi biljne tinkture PRO MEN. Tinktura se dodaje u mlaki čaj.

 

A donji dio trbuha i međica se mažu kremom koja će biti odlična za upalu i povećanje prostate, za bolju prokrvljenost, djelovat će i na eventualne bakterije prisutne u prostati i/ili mokraćnom mjehuru. Krema je na bazi shea maslaca, maslinovog ulja, propolisa i odabranog ljekovitog bilja.

Sve pripremam friško od pacijenta do pacijenta, pa će se prema tome i čaj i tinktura i krema biti nekad slične, nekad i različite, ovisno o tome kolika je hipertrofija prostate, koliko su jaki simptomi, uzima li osoba već neke lijekove ili ne..ima li ili nema bakterija, E.coli..Proteusa..Enterokoka…

FITOTERAPIJA traje najmanje 6 mjeseci.

Svi se žurimo i htjeli bismo da simptomi nestanu preko noći, no nije ni došlo, pa neće ni proći prebrzo.

Poslušajmo prirodu i vratimo se prirodnom i zdravom načinu života i liječenja, bez štetnih nuspojava, rekla bih čak bez ikakvih nuspojava.

Ako prostatitis ne liječimo, prijeći će u kronični, a onda će simptomi biti jači i liječenje će trajati dulje.

Evo, toliko od mene za sada, ako imate problema javite mi se, a ako nemate, čitajte i dalje moje tekstove o fitoterapiji.

Pozdravček!

Jedan komentar

  1. Roko Velić

    Molim vas da mi se javite na mail, trebam vas..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.